Selecteer een pagina

Een waterval aan gedachten, 2021…

Het afgelopen jaar voorbij laten komen, met gevoel en compassie…

Met gevoel om te doorleven, ervaren en inzicht te krijgen. Te voelen welke richting ik op ga en wil opgaan. Ik heb misschien niet altijd mij gevoel gevolgd, uit angst deed ik niet wat ik eigenlijk wilde doen.

Met de kennis van nu  kan ik verdere sturing geven aan mijn eigen leven, ik heb de regie.

Er is een doel en een weg..

Een heuvelachtig landschap wat hoge toppen en diepe dalen kent.

Waar regen en zonneschijn nodig is voor groei. 

Waar storm onrust geeft en ruimte voor verandering.

Waar momenten zijn van rust en bezinning tussen de prachtige bomen of liggend in een veld vol bloemen.

Waar de vogels mij voorzien van hun inspirerende zang, die mij rust geven. 

Waar het beekje stroomt en mij water geeft, de bron van leven. 

Waar de natuur mij voorziet van voeding, precies genoeg en passend naar mijn behoefte.

Laat 2022 een liefdevol, sprankelend en inspirerend jaar worden voor iedereen! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees hier meer

 Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

BETEKENIS & DEFINITIE van Inspiratie

BETEKENIS & DEFINITIE van Inspiratie

Wat betekent het woord inspiratie eigenlijk? De encyclopedie zegt daar het volgende over. inspiratie[→Lat. inspiratio, inblazing], v. (-s), inademing;(concreet) ingeving: een krijgen, hebben, een inval, een gelukkige gedachte;(abstract) bezieling, inblazing; algemene...

Lees meer
Over de liefde

Over de liefde

Liefde Liefde is elkaar vertrouwen,samen een gelukkig leven op bouwenHouden van is meer dan alleen een gevoelhet is namelijk een heleboel.Houden van is voor elkaar zorgen,niet alleen vandaag,maar ook morgen.Elkaar steunenbij verdriet en pijn.Elkaar troostenis dan...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This