Selecteer een pagina

Een waterval aan gedachten, 2021…

Het afgelopen jaar voorbij laten komen, met gevoel en compassie…

Met gevoel om te doorleven, ervaren en inzicht te krijgen. Te voelen welke richting ik op ga en wil opgaan. Ik heb misschien niet altijd mij gevoel gevolgd, uit angst deed ik niet wat ik eigenlijk wilde doen.

Met de kennis van nu  kan ik verdere sturing geven aan mijn eigen leven, ik heb de regie.

Er is een doel en een weg..

Een heuvelachtig landschap wat hoge toppen en diepe dalen kent.

Waar regen en zonneschijn nodig is voor groei. 

Waar storm onrust geeft en ruimte voor verandering.

Waar momenten zijn van rust en bezinning tussen de prachtige bomen of liggend in een veld vol bloemen.

Waar de vogels mij voorzien van hun inspirerende zang, die mij rust geven. 

Waar het beekje stroomt en mij water geeft, de bron van leven. 

Waar de natuur mij voorziet van voeding, precies genoeg en passend naar mijn behoefte.

Laat 2022 een liefdevol, sprankelend en inspirerend jaar worden voor iedereen! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees hier meer

 Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Dovenetel, een plantje met een fijne herinnering

Dovenetel, een plantje met een fijne herinnering

Een wandeling door het mooie landschap samen met een vriendin gaf mij vele inzichten en er kwamen mooie herinneringen boven. Als je echt kijkt zie je zoveel moois in de natuur... Ik besefte mij dat ik vroeger als kind meer zag, dan nu...heerlijk om even terug daar in...

BETEKENIS & DEFINITIE van Inspiratie

BETEKENIS & DEFINITIE van Inspiratie

Wat betekent het woord inspiratie eigenlijk? De encyclopedie zegt daar het volgende over. inspiratie[→Lat. inspiratio, inblazing], v. (-s), inademing;(concreet) ingeving: een krijgen, hebben, een inval, een gelukkige gedachte;(abstract) bezieling, inblazing; algemene...

Over de liefde

Over de liefde

Liefde Liefde is elkaar vertrouwen,samen een gelukkig leven op bouwenHouden van is meer dan alleen een gevoelhet is namelijk een heleboel.Houden van is voor elkaar zorgen,niet alleen vandaag,maar ook morgen.Elkaar steunenbij verdriet en pijn.Elkaar troostenis dan...

Pin It on Pinterest

Share This
preloader