Selecteer een pagina

Heerlijke zeepjes

JE HAAR WASSEN MET ZEEP 

Wat een weldaad zeg, je haar wassen met een echt blokje ouderwetse zeep.  Zei ik nou ouderwets? Nee, dat is het helemaal niet. Er zitten vele voordelen aan het gebruik van een blok zeep. 

Jaren geleden had met bedacht dat als de zeep vloeibaar zou zijn het allemaal een stuk makkelijker zou zijn. Hier ontstond het gebruik van vloeibare zeep en dus ook de grote berg plastic die daarvoor nodig is. 

Je kunt met een blok zeep heel veel. Het gebruiken als wasmiddel, je huis er mee reinigen en ook je haren mee wassen. Sommige poetsen zelfs hun tanden ermee! 

Dat hoef je natuurlijk niet te doen. Ik ben begonnen met een zeepje bij de wastafel. Mijn handen werden sterker en schoner dan ooit . Een goeie zeep heeft vele verzorgende eigenschappen. 

Zo ook voor je haar, hier hebben al vele zeepmakers, prachtige zepen ontwikkeld voor verschillende haar soorten.  Zelf bestel ik mijn zeepjes bij Zepig in Utrecht. Deze online shop heeft verschillende merken en heel veel keus. Naast de hele goede service! 

Je kunt er ook kleine proefpakketjes kopen, ik zou zeggen ga het uitproberen! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees hier meer

 Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

BETEKENIS & DEFINITIE van Inspiratie

BETEKENIS & DEFINITIE van Inspiratie

Wat betekent het woord inspiratie eigenlijk? De encyclopedie zegt daar het volgende over. inspiratie[→Lat. inspiratio, inblazing], v. (-s), inademing;(concreet) ingeving: een krijgen, hebben, een inval, een gelukkige gedachte;(abstract) bezieling, inblazing; algemene...

Lees meer
Over de liefde

Over de liefde

Liefde Liefde is elkaar vertrouwen,samen een gelukkig leven op bouwenHouden van is meer dan alleen een gevoelhet is namelijk een heleboel.Houden van is voor elkaar zorgen,niet alleen vandaag,maar ook morgen.Elkaar steunenbij verdriet en pijn.Elkaar troostenis dan...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This